Friday, October 22, 2010

Aivopesua lapsesta alkaen

Nykyinen yhteiskuntajärjestelmä perustuu eriarvoisuuteen. Pieni ryhmä asioista omasta mielestään "paremmin tietäviä" pakottaa suuren enemmistön tottelemaan. Totteleminen varmistetaan väkivallalla uhkaamalla ja väkivaltaa käyttämällä. Väkivallan käyttäminen - eli varsinainen raaka pakkovalta - on annettu poliisin yksinoikeudeksi. Eriarvoisen järjestelmän säilyminen perustuu yksinomaan poliisin valtaan. Tästä syystä poliisin arvostusta yhteiskunnassa pyritään lisäämään.

Jotta järjestelmä toimisi, ihmisiä aletaan jo lapsesta pitäen aivopestä hyväksymään enemmistön alistuminen pienen vähemmistön pakkovallan alaisuuteen ikään kuin se olisi luonnollinen olotila.


Aivopesun keskeisiä tavoitteita on saada tappavan väkivallan käyttämiseen ja sillä uhkaamiseen olemassaolonsa perustava poliisi tuntumaan luonnolliselta ja hyväksyttävältä asialta. 

Poliisiaiheiset lelut ovat hyvä tapa aivopestä lapsia. Niitä on tyrkyllä joka paikassa huoltoasemilta kyläkauppoihin ja kioskeihin.

Tällä sivulla oleva kokoelma poliisileluja on kuvattu yhden ainoan kodintarvikeliikkeen leluosastolla - ei siis varsinaisessa lelukaupassa, jossa poliisileluja on suurempi kokoelma.


Poliisileluja löytyy moneen lähtöön. On poliisiautoja ja poliisimoottoripyöriä ja poliisin käsiaseita.


Sherrifikin on poliisi - jos joku ei satu tietämään.


Lego menee kaikkein pisimmälle. City on yhtä kuin poliisiasema.


Tämän blogin kirjoittaja ei koe kovin lämpimiä tunteita niitä vanhempia kohtaan, jotka saastuttavat lapsensa mielen tällaisella väkivaltaa ja pakkoa ja epätasa-arvoa ja eliitin etuoikeuksia ihannoivalla roskalla. Leluihin pitäisi panna varoitustarra "Ei sovi minkään ikäisille".


Lelut ovat vain yksi osa aivopesua, jota tulee kaikkialta. Osa on sellaista, ettei sitä edes huomaa. Televisio tarjoaa poliisiaiheista ohjelmaa joskus monelta kanavalta yhtä aikaa. On poliisielokuvia, on poliisisarjafilmejä, on poliisidokumentteja, on poliisi tosi-TV -ohjelmia, on poliisista kertovia uutisia, on poliisi TV. Dokumenttiohjelmiksi naamioidut poliisia esittelevät ohjelmat ovat monesti peittelemätöntä propagandaa, jolla poliisin johtavaa asemaa yhteiskunnassa iskostetaan ihmisten mieliin. 

Poliisista kertovaa propagandaa tarjotaan myös kirjoissa, peleissä sekä sanoma- ja aikakauslehdissä vain muutama esimerkki mainitaksemme.

No comments: